2D Animatie laten maken? 

We zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit 2D-animaties. Ideaal ter uitleg van jou product, bedrijf of social media content!

 

Waarom een 2D animatie laten maken voor mijn bedrijf? 

Het gebruik van 2D-animatie kan buitengewoon gunstig zijn voor jouw bedrijf. Animatie heeft het vermogen om complexe concepten op een eenvoudige en boeiende manier te communiceren, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw boodschap over te brengen naar jouw doelgroep.

Door middel van animatie kun je jouw merk op unieke wijze presenteren en de aandacht van potentiële klanten trekken. Het is een krachtige tool om jouw producten, diensten of bedrijfsprocessen visueel te illustreren, waardoor ze beter begrepen en gewaardeerd worden. Bovendien kan 2D-animatie een professionele uitstraling geven aan jouw bedrijf, wat vertrouwen en geloofwaardigheid opwekt bij jouw klanten en partners.

Check al onze animatie stijlen!

Bekijken

Hulp nodig met je animatie vraag?

Laat je gegevens hier achter en ik neem contact op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

  Het toepassen van 2D animatie op social media content 

  Door het gebruik van 2D-animatie kun je op een creatieve en boeiende manier jouw boodschap overbrengen. De combinatie van kleurrijke visuals, vloeiende bewegingen en pakkende verhalen creëert een unieke en gedenkwaardige ervaring voor jouw sociale media volgers. Dit kan leiden tot een hogere betrokkenheid, zoals likes, shares en opmerkingen, en helpt jouw merk te onderscheiden van de rest.

  Watvoor type animatie helpt voor mijn doelgroep?

  Het kiezen van het juiste type animatie is essentieel om de doelgroep van jouw klanten aan te spreken. Voor een jongere doelgroep kan een levendige en speelse 2D-animatie met kleurrijke personages aantrekkelijk zijn, terwijl een meer volwassen doelgroep mogelijk de voorkeur geeft aan een strakkere en minimalistische animatiestijl. Het is belangrijk om de interesses en voorkeuren van jouw doelgroep in overweging te nemen om een sterke connectie te creëren en jouw boodschap effectief over te brengen.

  Veelgestelde vragen

  In het algemeen durven we te zeggen dat we een stuk goedkoper zijn dan bijna al onze concurenten in de regio. We zijn een kleine studio en nemen geen mega marges over projecten zoals grote animatie studio’s doen. Het heeft natuurlijk te maken met de complexiteit van je vraag. Willen we custom characters ontwikkelen, hoe lang is de video. Binnen watvoor periode de animatie afgerond moet worden. En hoeveel extra kersen op de taart je dus praktisch wilt toevoegen! De minimale prijs start zo ongeveer vanaf de 1000 euro.

  We zijn een kleine studio en zeker niet de grootste op de markt. Maar dus ook zeker niet de duurste. En ondanks dat hebben we een grote technische kennis en ervaring om jou bovenmatig te helpen met je vraag!

  Zeer zeker! We denken van begin tot eind met je mee, en met onze jarenlange ervaring zullen we de juiste sturing geven met het ontwikkelen van jou animatie. 

  Dit verschilt per project. En natuurlijk ook aan de agenda. In het algemeen duren projecten zo tussen de 3/6 weken. Echter zijn we altijd bereid om wat extra gas te geven om jou deadlines te behalen!